Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins ASW610 Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins ASW610 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP40894.

Specificaties Bowers & Wilkins ASW610 Wit

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP40894

Omschrijving van de Bowers & Wilkins ASW610 Wit

Met de Bowers & Wilkins ASW610 Wit heb jij volledige controle over de intensiteit van de bas. Deze actieve subwoofer is uitgerust met een handige Bass Extension schakelaar waarmee je het niveau van de bas naar eigen voorkeur kunt aanpassen. Of je nu houdt van een krachtige, gemiddelde of subtiele basweergave, deze subwoofer zorgt altijd voor diepe en heldere bassen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de indrukwekkende 250 mm driver, die in staat is om grote hoeveelheden lucht te verplaatsen. Zo geniet je keer op keer van een indrukwekkende geluidservaring. Om ervoor te zorgen dat het geluid altijd zuiver blijft, is de Bowers & Wilkins ASW610 Wit voorzien van spikes. Deze spikes zorgen ervoor dat de subwoofer stevig op zijn plek blijft staan en voorkomen vervorming in het geluid. Zo ben je verzekerd van een optimale geluidskwaliteit, zonder storende bijgeluiden. Daarnaast is deze subwoofer ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn strakke, witte design past hij perfect in iedere moderne woonkamer. Kortom, met de Bowers & Wilkins ASW610 Wit haal je niet alleen een krachtige subwoofer in huis, maar ook een eyecatcher die garant staat voor een indrukwekkende geluidservaring.

Pluspunten
  • Met de Bass Extension-schakelaar regel je de intensiteit van de bas. Met een gevoeligheid van 90 dB kan de luidspreker moeiteloos een hoog volume produceren.

Minpunten
  • Bij deze subwoofer worden geen audiokabels meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins ASW610 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins ASW610 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins ASW610 Wit. Als je de Bowers & Wilkins ASW610 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins ASW610 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.