Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins ASW610 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins ASW610 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP40878.

Specificaties Bowers & Wilkins ASW610 Zwart

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP40878

Omschrijving van de Bowers & Wilkins ASW610 Zwart

Met de Bowers & Wilkins ASW610 Zwart heb je volledige controle over de kracht van de bas. Deze subwoofer is uitgerust met een handige Bass Extension schakelaar waarmee je het niveau van de bas naar wens kunt aanpassen. Of je nu houdt van een stevige, gemiddelde of subtiele basweergave, met deze subwoofer creëer je altijd de perfecte geluidsbeleving. De ASW610 Zwart is voorzien van een indrukwekkende 250 mm driver die in staat is om grote hoeveelheden lucht te verplaatsen. Dit resulteert in een diepe, heldere bas die je helemaal meesleept in je favoriete muziek en films. Om ervoor te zorgen dat het geluid altijd zuiver blijft, wordt de subwoofer geleverd met spikes die trillingen en vervorming minimaliseren. Plaats de subwoofer eenvoudig op deze spikes en geniet van een ongekende geluidskwaliteit. Met de Bowers & Wilkins ASW610 Zwart haal je niet alleen een krachtige subwoofer in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke zwarte afwerking zorgt voor een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke moderne inrichting. Daarnaast is de subwoofer compact en kan hij gemakkelijk worden geplaatst waar jij dat wilt. Kortom, met de ASW610 Zwart haal je niet alleen een kwalitatief hoogwaardig geluidssysteem in huis, maar ook een prachtig designobject.

Pluspunten
  • Met de Bass Extension-schakelaar kun je de intensiteit van de bas bepalen. Dankzij een gevoeligheid van 90 dB kan de luidspreker moeiteloos een hoog volume produceren.

Minpunten
  • Bij deze subwoofer worden geen audiokabels meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins ASW610 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins ASW610 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins ASW610 Zwart. Als je de Bowers & Wilkins ASW610 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins ASW610 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.