Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins CCM664 (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins CCM664 (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP29580.

Specificaties Bowers & Wilkins CCM664 (per paar)

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP29580

Omschrijving van de Bowers & Wilkins CCM664 (per paar)

Met de Bowers & Wilkins CCM664 heb je volledige controle over de verspreiding van het geluid in je huis. Deze hoogwaardige inbouw speakers zijn ontworpen met een kantelbare tweeter, waardoor je de hoge tonen nauwkeurig kunt richten naar de gewenste hoek. Dit zorgt voor een optimale luisterervaring, zelfs als je luisterpositie niet direct onder de speakers is. Wat deze speakers echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de verspreiding van zowel de hoge als de lage tonen aan te passen met behulp van de 3 equalizer standen. Of je nu een helder, gebalanceerd geluid wilt of juist een diepere bas, met de CCM664 heb je volledige controle over de geluidsweergave. Je kunt eenvoudig de perfecte instelling vinden die past bij jouw luistervoorkeuren en de akoestiek van de ruimte. Deze inbouw speakers hebben een indrukwekkende diameter van 20,2 centimeter en een inbouwdiepte van 13,3 centimeter. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Dankzij het strakke en minimalistische ontwerp passen ze naadloos in elk interieur. Of je nu een film kijkt, naar muziek luistert of een feestje geeft, met de Bowers & Wilkins CCM664 geniet je altijd van een buitengewone geluidskwaliteit.

Pluspunten
  • Kantel de tweeter om de verspreiding van de hoge tonen te beheersen. Met de equalizer kan je het geluid naar elke gewenste locatie in de kamer sturen.

Minpunten
  • Om een grotere ruimte met geluid te vullen, zijn grotere of meer speakers nodig.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins CCM664 (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins CCM664 (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins CCM664 (per paar). Als je de Bowers & Wilkins CCM664 (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins CCM664 (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.