Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins CCM665 (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins CCM665 (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP29599.

Specificaties Bowers & Wilkins CCM665 (per paar)

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP29599

Omschrijving van de Bowers & Wilkins CCM665 (per paar)

De Bowers & Wilkins CCM665 is de perfecte oplossing voor jou als je beperkte ruimte hebt voor grote luidsprekers. Dankzij de compacte afmetingen kunnen deze passieve inbouwluidsprekers gemakkelijk in het plafond worden geïnstalleerd, waardoor je kostbare ruimte kunt besparen. Met een krachtige tweeter van 25 millimeter en een indrukwekkende woofer van 15 centimeter bieden deze speakers een uitstekende balans tussen hoge en lage tonen, waardoor elk detail en nuance van je favoriete muziek tot leven komt. Het prachtige ontwerp van de CCM665 heeft een elegante diameter van 20,2 centimeter, waardoor ze naadloos in elk interieur passen. De inbouwdiepte van slechts 13,3 centimeter maakt ze bovendien gemakkelijk te monteren, zelfs in ruimtes met beperkte inbouwruimte. Of je nu geniet van rustgevende achtergrondmuziek tijdens een ontspannende avond of jezelf helemaal laat gaan op de dansvloer, deze inbouwluidsprekers zorgen ervoor dat je een meeslepende geluidservaring beleeft die je keer op keer zal verrassen. Met de Bowers & Wilkins CCM665 haal je niet alleen superieure geluidskwaliteit in huis, maar ook een stijlvolle en praktische oplossing voor kleine ruimtes. Geniet van een heldere, gebalanceerde audioweergave en laat je verrassen door de rijkdom aan details en nuances die deze luidsprekers te bieden hebben. Ervaar.

Pluspunten
  • Vanwege het waterbestendige ontwerp is de luidspreker geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Met het tweewegsontwerp wordt een gebalanceerde weergave van lage en hoge tonen geleverd.

Minpunten
  • Voor het vullen van een grotere ruimte met geluid, zijn er grotere of meer luidsprekers nodig.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins CCM665 (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins CCM665 (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins CCM665 (per paar). Als je de Bowers & Wilkins CCM665 (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins CCM665 (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.