Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins CWM664 (per paar)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins CWM664 (per paar). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP29681.

Specificaties Bowers & Wilkins CWM664 (per paar)

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP29681

Omschrijving van de Bowers & Wilkins CWM664 (per paar)

Met de Bowers & Wilkins CWM664 haal je niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook een indrukwekkende geluidsbeleving in huis. Deze passieve inbouw speakers zijn ontworpen om een helder en vol geluid te leveren, dankzij het 2-weg ontwerp met zowel een 25 mm tweeter als een 150 mm woofer. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen zuivere hoge tonen en krachtige lage tonen. Daarnaast biedt de Bowers & Wilkins CWM664 ook de mogelijkheid om naadloos op te gaan in je interieur. Met het meegeleverde rooster kun je de speaker eenvoudig overschilderen, waardoor hij precies bij de kleur van je muur past. Hierdoor blijft de esthetische uitstraling van je kamer behouden, zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit. Deze inbouw speakers hebben een compact formaat van 27,9 cm in hoogte, 18,3 cm in breedte en 9,5 cm in diepte. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk worden geïnstalleerd in je muur, zonder veel ruimte in beslag te nemen. Of je nu wilt genieten van je favoriete muziek, films of games, de Bowers & Wilkins CWM664 zorgt voor een meeslepende geluidsweergave die je keer op keer zal verrassen.

Pluspunten
  • Het tweeweg-ontwerp zorgt voor een gebalanceerde weergave van lage en hoge tonen.

Minpunten
  • Om een grotere ruimte met geluid te vullen, zijn grotere of extra luidsprekers nodig.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins CWM664 (per paar) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins CWM664 (per paar) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins CWM664 (per paar). Als je de Bowers & Wilkins CWM664 (per paar) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins CWM664 (per paar) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.