Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins Formation Bar

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins Formation Bar. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP39837.

Specificaties Bowers & Wilkins Formation Bar

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP39837

Omschrijving van de Bowers & Wilkins Formation Bar

De Bowers & Wilkins Formation Bar is een indrukwekkende soundbar die speciaal is ontworpen voor ruime kamers. Met zijn 9 ingebouwde drivers biedt deze bar een breed geluidsbereik dat je volledig onderdompelt in je favoriete films en muziek. Dankzij de mogelijkheid om de bar via wifi of bluetooth met je smartphone te verbinden en te bedienen vanuit de Bowers & Wilkins app, heb je de volledige controle over je luisterervaring. Maar dat is nog niet alles! Wil je het geluid naar een hoger niveau tillen? Voeg dan de Formation Bass toe voor een nog diepere en vollere geluidsweergave. Of breid de bar uit tot een complete home cinema geluidsopstelling voor een meeslepende filmervaring in je eigen huiskamer. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met behulp van de app ook meerdere Bowers & Wilkins speakers koppelen voor een multiroom geluidsopstelling. Hierdoor kun je in elke ruimte in huis je favoriete muziek afspelen en de sfeer creëren die jij wilt. En natuurlijk kun je de Bowers & Wilkins Formation Bar ook eenvoudig verbinden met je tv, zodat je kunt genieten van een helder en krachtig geluid tijdens het kijken naar je favoriete programma's en films. Met de Bowers & Wilkins Formation Bar haal je een hoogwaardig geluidssysteem in huis dat je luisterervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Voeg de soundbar toe aan het multiroom-systeem van Bowers & Wilkins en stream muziek door het hele huis. Met de ingebouwde wifi kun je eenvoudig je smartphone of andere speakers aan de bar koppelen.

Minpunten
  • De soundbar ondersteunt geen Dolby Atmos, dus het geluid wordt niet via het plafond naar je oren weerkaatst. De soundbar heeft geen HDMI-aansluiting om deze met de tv te verbinden.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins Formation Bar en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins Formation Bar klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins Formation Bar. Als je de Bowers & Wilkins Formation Bar wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins Formation Bar is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.