Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP41343.

Specificaties Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP41343

Omschrijving van de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x

Met de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex speakers dompel je jezelf volledig onder in je favoriete films en muziek. Het geluid dat deze speakers produceren is zo meeslepend dat je helemaal opgaat in de audio-ervaring. Je kunt de soundbar eenvoudig verbinden met je thuisnetwerk via de handige app. In deze app kun je ook de speakers met de soundbar koppelen en de volledige set naar wens instellen. Daarnaast kun je via de app genieten van muziek van verschillende streamingdiensten. De soundbar heeft niet alleen indrukwekkende geluidskwaliteit, maar ook een prachtig minimalistisch design. Hierdoor past hij perfect in elk interieur. Daarnaast zijn de 2 compacte Formation Flex speakers gemakkelijk te plaatsen in je kamer, zodat je kunt genieten van een meeslepende surround sound ervaring. Met deze set wordt je woonkamer omgetoverd tot een ware thuisbioscoop of concertzaal. Laat je volledig onderdompelen in geluid en beleef films en muziek op een geheel nieuwe manier met de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex speakers.

Pluspunten
  • Je raakt volledig verdiept in films en muziek dankzij het surround sound-systeem dat je creëert met deze set. Je kunt de soundbar eenvoudig verbinden met je thuisnetwerk en de Flex-luidsprekers via de app. Met de Bowers & Wilkins Music-app kun je muziek van populaire streamingdiensten streamen.

Minpunten
  • Het geluid wordt niet via het plafond teruggekaatst omdat de set geen Dolby Atmos heeft.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x. Als je de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.