Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x + Formation Bass

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x + Formation Bass. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP39845.

Specificaties Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x + Formation Bass

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP39845

Omschrijving van de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x + Formation Bass

Met de Bowers & Wilkins Formation Bar, Formation Flex speakers en Formation Bass creëer je de ultieme muziek- en filmervaring. De soundbar zorgt voor een krachtig geluid, terwijl de compacte speakers en diepe bastonen van de subwoofer je volledig onderdompelen in het geluid. Met deze set geniet je optimaal van je favoriete films en muziek, alsof je er zelf bij bent. Met behulp van de handige app kun je de hele set eenvoudig verbinden met je thuisnetwerk en met elkaar. Hierdoor kun je de speakers afzonderlijk van elkaar bedienen en je geluidservaring personaliseren. Pas bijvoorbeeld de intensiteit van de bastonen aan naar jouw voorkeur. Kortom, met de Bowers & Wilkins Formation Bar, Formation Flex speakers en Formation Bass haal je alles uit je audio-ervaring en geniet je van een ongekend hoogwaardige geluidskwaliteit.

Pluspunten
  • Het geluid omhult je met krachtige tonen en een diepe klank in een surround sound-configuratie. Je installeert en bedient het volledige systeem eenvoudig via de app.

Minpunten
  • Omdat de set niet over Dolby Atmos beschikt, wordt het geluid niet teruggekaatst via het plafond.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x + Formation Bass en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x + Formation Bass klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x + Formation Bass. Als je de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x + Formation Bass wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Flex 2x + Formation Bass is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.