Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins Formation Flex

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins Formation Flex. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP41343.

Specificaties Bowers & Wilkins Formation Flex

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP41343

Omschrijving van de Bowers & Wilkins Formation Flex

Ontdek een nieuwe manier om van je favoriete muziek te genieten met de Bowers & Wilkins Formation Flex. Deze wifi-luidspreker biedt een ongeëvenaarde geluidskwaliteit dankzij de ondersteuning van 96/24 bit audioresolutie. Of je nu ontspant in je woonkamer of een feestje organiseert, deze speaker zorgt ervoor dat je thuis kunt luisteren naar geluid van de hoogste kwaliteit. En het beste van alles is dat je zelfs zonder internetverbinding kunt genieten van je muziek, dankzij de bluetooth-functie waarmee je de speaker draadloos kunt koppelen aan je telefoon. Zo kun je altijd blijven luisteren naar je favoriete nummers, waar je ook bent. Wil je een nog meeslepender geluidservaring? Koppel dan eenvoudig een tweede Formation Flex speaker voor een indrukwekkend stereogeluid. Creëer je eigen persoonlijke geluidsopstelling door meerdere Bowers & Wilkins speakers in verschillende kamers te plaatsen voor een meeslepend multiroomsysteem. Of je nu een film kijkt, een feestje viert of gewoon ontspant, deze speakers zorgen voor een meeslepende geluidservaring die je naar een hoger niveau tilt. Met de Bowers & Wilkins Formation Flex is er geen grens aan je muzikale mogelijkheden. Laat je favoriete nummers tot leven komen en geniet van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, waar je ook bent in huis.

Pluspunten
  • Stream muziek in hoge kwaliteit met behulp van de ondersteuning voor een audioresolutie van 96/24 bit. Je kunt muziek niet alleen via wifi streamen, maar ook via bluetooth. Verbind een tweede Formation Flex en geniet van stereogeluid of gebruik ze als surroundspeakers met de Formation Bar.

Minpunten
  • De luidspreker kan alleen worden gekoppeld aan andere Bowers & Wilkins Formation luidsprekers.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins Formation Flex en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins Formation Flex klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins Formation Flex. Als je de Bowers & Wilkins Formation Flex wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins Formation Flex is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.