zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP40664.

Specificaties Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP40664

Omschrijving van de Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart

Geniet van een draadloze luisterervaring met het krachtige geluid van de Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart. Deze unieke speaker heeft een elegante elliptische vorm, waardoor het geluid gelijkmatig door de ruimte wordt verspreid. Laat je onderdompelen in een meeslepende muziekbeleving met de ingebouwde bass, die ervoor zorgt dat de lage tonen perfect tot hun recht komen. Verbind de Formation Wedge eenvoudig via wifi of bluetooth met je smartphone en stream je favoriete muziek vanaf streamingdiensten of je persoonlijke afspeellijst. Bovendien is deze speaker uitgerust met Apple AirPlay 2, waardoor je moeiteloos je Apple apparatuur kunt koppelen en direct muziek kunt streamen vanaf bijvoorbeeld je Apple MacBook. Wil je nog dieper in de muziek duiken? Koppel de Formation Wedge dan aan de Formation Bass voor een ongeëvenaarde, krachtige geluidsweergave die al je zintuigen prikkelt. Met zijn tijdloze design en hoogwaardige afwerking is de Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Creëer de perfecte sfeer in elke ruimte en geniet van een adembenemende geluidskwaliteit zoals nooit tevoren. Ervaar de ultieme vrijheid van draadloos luisteren en laat je meeslepen door de rijke klanken van de Formation Wedge.

Pluspunten
  • Maak moeiteloos een multiroom-installatie en stream je muziek door het hele huis door meerdere Formation-luidsprekers aan elkaar te koppelen. Verbind 2 luidsprekers via wifi met elkaar en creëer een stereogeluidsweergave. Naast wifi kun je de luidspreker ook via bluetooth met je smartphone verbinden.

Minpunten
  • This speaker is not water resistant.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart. Als je de Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins Formation Wedge Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals