zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP42692.

Specificaties Bowers & Wilkins HTM6 S2 Wit

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP42692

Omschrijving van de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Wit

De Bowers & Wilkins HTM6 S2 in het wit is de ultieme center speaker voor jouw home cinema opstelling van Bowers & Wilkins. Met deze speaker, samen met de andere speakers uit de 600-serie, word je ondergedompeld in een wereld van gedetailleerd en krachtig geluid tijdens het kijken van je favoriete films. De HTM6 S2 is uitgerust met een ontkoppelde dubbele dome tweeter, die ervoor zorgt dat trillingen die de hoge tonen kunnen verstoren worden voorkomen. Hierdoor geniet je van kristalheldere en nauwkeurige hoge tonen. De conus van continuum materiaal draagt bij aan een heldere weergave van de middelhoge tonen, waardoor iedere dialoog in een film of serie duidelijk verstaanbaar is. Deze center speaker is eenvoudig te plaatsen op of in een hifi meubel, waardoor je hem moeiteloos integreert in je bestaande opstelling. Het strakke en elegante witte design geeft een moderne touch aan je home cinema setup. Kortom, met de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Wit haal je niet alleen een hoogwaardige center speaker in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Trillingen die de weergave van hoge tonen verstoren, worden voorkomen door de dubbele dome tweeter met ontkoppeling. De middelhoge tonen worden helder weergegeven dankzij de continuum conus.

Minpunten
  • Er worden geen speakerkabels bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Wit. Als je de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals