zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP42684.

Specificaties Bowers & Wilkins HTM6 S2 Zwart

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP42684

Omschrijving van de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Zwart

De Bowers & Wilkins HTM6 S2 in het zwart is de perfecte toevoeging aan jouw Bowers & Wilkins home cinema opstelling. Met deze center speaker en de andere speakers uit de 600-serie wordt jouw filmervaring naar een hoger niveau getild. Het gedetailleerde en krachtige geluid zorgt ervoor dat je volledig opgaat in je favoriete films. De HTM6 S2 is uitgerust met een innovatieve ontkoppelde dubbele dome tweeter, waardoor trillingen die de hoge tonen kunnen verstoren worden voorkomen. Dit zorgt voor een helder en nauwkeurig geluid. Daarnaast is de conus van de speaker gemaakt van continuum materiaal, wat ervoor zorgt dat de middelhoge tonen op een indrukwekkende manier worden weergegeven. Hierdoor mis je geen enkel woord tijdens dialogen in films of series. Deze speaker is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens eenvoudig te plaatsen. Je kunt hem gemakkelijk op of in een hifi meubel plaatsen, waardoor hij perfect past bij de rest van je home cinema set-up. Kortom, met de Bowers & Wilkins HTM6 S2 haal je een krachtige en stijlvolle center speaker in huis die je filmervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Trillingen die de weergave van hoge tonen verstoren, worden voorkomen door de dubbele dome tweeter die losgekoppeld is. De middelhoge tonen worden helder weergegeven dankzij de continuum conus.

Minpunten
  • Er worden geen luidsprekerkabels bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Zwart. Als je de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins HTM6 S2 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals