zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins M1 Wit (per stuk). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP31062.

Specificaties Bowers & Wilkins M1 Wit (per stuk)

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP31062

Omschrijving van de Bowers & Wilkins M1 Wit (per stuk)

De Bowers & Wilkins M1 is een compacte, maar krachtige hifi-luidspreker met een indrukwekkende geluidservaring. Met een 25 mm tweeter en een 100 mm woofer biedt deze speaker een breed geluidsbeeld waarin zowel de hoge als de lage tonen helder en zuiver klinken. Of je nu van muziek of films geniet, met de Bowers & Wilkins M1 haal je het beste geluid in huis. Naast zijn compacte formaat is de Bowers & Wilkins M1 ook zeer veelzijdig. Plaats één speaker voor je tv, kantel het ontwerp en gebruik hem als center kanaal om een meeslepende surround-opstelling te creëren. Op deze manier zorgt de speaker ervoor dat dialogen en effecten altijd duidelijk te verstaan zijn, waardoor je volledig kunt opgaan in je favoriete films en series. Wil je nog diepere bassen toevoegen aan je muziek of filmgeluid? Combineer dan meerdere Bowers & Wilkins M1 speakers met de ASW608 of PV1D subwoofer en geniet van een ongeëvenaarde geluidservaring. Met de toevoeging van een diepe baslaag wordt je muziek nog meeslepender en je films nog intenser. Kies voor de Bowers & Wilkins M1 en ervaar de ultieme geluidskwaliteit in een compact en stijlvol ontwerp.

Pluspunten
  • Het 2-weg ontwerp zorgt voor een gebalanceerde weergave van lage en hoge tonen. Je kunt de speaker zowel als boekenplank of als center speaker gebruiken. Met de meegeleverde beugel kun je de speaker aan de muur hangen.

Minpunten
  • Er worden geen luidsprekerkabels bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins M1 Wit (per stuk) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins M1 Wit (per stuk) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins M1 Wit (per stuk). Als je de Bowers & Wilkins M1 Wit (per stuk) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins M1 Wit (per stuk) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals