Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins M1 Zwart (per stuk)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins M1 Zwart (per stuk). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP22608.

Specificaties Bowers & Wilkins M1 Zwart (per stuk)

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP22608

Omschrijving van de Bowers & Wilkins M1 Zwart (per stuk)

De Bowers & Wilkins M1 is een compacte, passieve hifi-luidspreker met een indrukwekkende geluidskwaliteit. Dankzij de 25 mm tweeter en de 100 mm woofer geniet je van een breed geluidsbeeld waarbij zowel de hoge als de lage tonen helder en zuiver klinken. Of je nu naar muziek luistert of een film kijkt, deze speaker zorgt voor een meeslepende geluidservaring. De veelzijdigheid van de Bowers & Wilkins M1 maakt het mogelijk om een surroundopstelling te creëren. Plaats één speaker voor je televisie, kantel het ontwerp en gebruik hem als centerkanaal. Hierdoor worden dialogen en geluidseffecten altijd duidelijk en verstaanbaar weergegeven. Voor een nog intensere geluidsbeleving kun je meerdere speakers combineren met de ASW608 of PV1D subwoofer, waardoor je een diepe bas aan je muziek of filmgeluid toevoegt. De Bowers & Wilkins M1 in het zwart is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Het strakke en compacte ontwerp past perfect in elk interieur en neemt weinig ruimte in beslag. Dankzij de hoogwaardige materialen en de uitstekende bouwkwaliteit ben je verzekerd van een duurzame en betrouwbare speaker. Kortom, met de Bowers & Wilkins M1 haal je een krachtige en veelzijdige hifi-luidspreker in huis die je muziek- en filmervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Het 2-wegsontwerp zorgt voor een evenwichtige weergave van lage en hoge tonen. Je kunt de luidspreker zowel als boekenplankluidspreker of als centerspeaker gebruiken. Met de meegeleverde beugel kun je de luidspreker aan de muur hangen.

Minpunten
  • Geen luidsprekerkabels worden bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins M1 Zwart (per stuk) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins M1 Zwart (per stuk) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins M1 Zwart (per stuk). Als je de Bowers & Wilkins M1 Zwart (per stuk) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins M1 Zwart (per stuk) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.