Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins Panorama 3

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins Panorama 3. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP42277.

Specificaties Bowers & Wilkins Panorama 3

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP42277

Omschrijving van de Bowers & Wilkins Panorama 3

Met de Bowers & Wilkins Panorama 3 haal je het geluid van de bioscoop rechtstreeks naar je woonkamer. Deze soundbar is uitgerust met 2 speakers die het geluid omhoog sturen, recht naar het plafond. Dankzij Dolby Atmos wordt het geluid vervolgens weerkaatst naar jouw luisterpositie, waardoor je een extra ruimtelijke geluidsbeleving ervaart tijdens het kijken van films of series. Wat deze soundbar extra bijzonder maakt, is dat hij is voorzien van 2 ingebouwde subwoofers. Hierdoor komt het geluid krachtig en vol over, zonder dat je een aparte subwoofer nodig hebt. En wanneer je klaar bent met het kijken van een film en wilt overschakelen naar het luisteren van muziek, dan biedt de Panorama 3 ook daarvoor de perfecte oplossing. Je kunt namelijk draadloos muziek in hoge kwaliteit streamen via bluetooth aptX. Daarnaast kun je de soundbar ook toevoegen aan de Bowers & Wilkins Music app via wifi, waardoor je kunt genieten van multiroom audio in je hele huis. Met de Bowers & Wilkins Panorama 3 creëer je een meeslepende en hoogwaardige geluidsbeleving in je eigen huiskamer. Dompel jezelf onder in de wereld van films en muziek zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar jouw luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Met de 2 ingebouwde subwoofers levert de soundbar een krachtig geluid. Dankzij het bluetooth-profiel aptX stream je draadloos muziek in hoge kwaliteit.

Minpunten
  • Er wordt geen afstandsbediening bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins Panorama 3 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins Panorama 3 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins Panorama 3. Als je de Bowers & Wilkins Panorama 3 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins Panorama 3 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.