Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Bowers & Wilkins Px7 S2 Grijs

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Bowers & Wilkins Px7 S2 Grijs. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Bowers & Wilkins FP42943.

Specificaties Bowers & Wilkins Px7 S2 Grijs

Merk

Bowers & Wilkins

Fabrikantcode

FP42943

Omschrijving van de Bowers & Wilkins Px7 S2 Grijs

Met de Bowers & Wilkins Px7 S2 Grijs geniet je van een ongeëvenaarde geluidservaring, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Deze koptelefoon biedt een buitengewone geluidskwaliteit, dankzij de geavanceerde noise cancelling functie. Of je nu onderweg bent in een drukke stad of jezelf onderdompelt in je favoriete muziek, met deze koptelefoon geniet je altijd van een helder en meeslepend geluid. De Px7 S2 Grijs is niet alleen functioneel, maar ook slim ontworpen. Wanneer je de koptelefoon afzet om een gesprek te voeren, wordt de muziek automatisch gepauzeerd. Zodra je de koptelefoon weer op je hoofd plaatst, wordt de muziek naadloos hervat. Dit zorgt voor een moeiteloze luisterervaring, waarbij je je volledig kunt concentreren op wat er om je heen gebeurt. Met de Bowers & Wilkins Headphones app kun je de geluidsweergave naar jouw persoonlijke voorkeur aanpassen. De equalizer stelt je in staat om het geluid volledig naar wens af te stemmen, zodat je een unieke luisterervaring kunt creëren. Of je nu houdt van een diepe bas, sprankelende hoge tonen of een gebalanceerd geluidsprofiel, met de Px7 S2 Grijs heb je de vrijheid om je geluid precies zo in te stellen zoals jij dat wilt. Kortom, met de Bowers & Wilkins Px7 S2 Grijs haal je een koptelefoon van top.

Pluspunten
  • Dankzij de eersteklas ruisonderdrukking wordt omgevingsgeluid sterk verminderd, waardoor je veel minder hinder ondervindt van je omgeving. Als je de koptelefoon afzet, wordt de muziek automatisch gepauzeerd. Met de Bowers & Wilkins Headphones app kun je het geluid aanpassen met behulp van een equalizer.

Minpunten
  • Je bedient de muziek niet met behulp van een aanraakscherm, maar met fysieke knoppen op de hoofdtelefoon. De hoofdtelefoon weegt 310 gram en kan daardoor mogelijk zwaar aanvoelen op je hoofd.

Veelgestelde vragen over de Bowers & Wilkins Px7 S2 Grijs en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Bowers & Wilkins Px7 S2 Grijs klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Bowers & Wilkins Px7 S2 Grijs. Als je de Bowers & Wilkins Px7 S2 Grijs wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Bowers & Wilkins Px7 S2 Grijs is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.