Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Caliber HBC433DAB-BT

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Caliber HBC433DAB-BT. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Caliber HBC433DAB-BT.

Specificaties Caliber HBC433DAB-BT

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HBC433DAB-BT

Omschrijving van de Caliber HBC433DAB-BT

Met de Caliber HBC433DAB-BT geniet je van een ultieme radio-ervaring in ongeëvenaarde kwaliteit. Deze radio is uitgerust met een geavanceerde DAB+ tuner, waardoor je moeiteloos kunt afstemmen op digitale radiostations. Het digitale signaal zorgt voor een glasheldere geluidskwaliteit zonder enige vorm van storing. Je kunt nu eindelijk genieten van jouw favoriete radiozenders zonder hinderlijke ruis. Maar deze radio biedt nog veel meer dan alleen de mogelijkheid om naar radio te luisteren. Dankzij de ingebouwde Bluetooth-functie kun je moeiteloos draadloos je afspeellijsten streamen vanaf je smartphone of tablet. Wil je liever je telefoon aansluiten via de aux-aansluiting of een USB-stick gebruiken? Ook dat is mogelijk! Daarnaast beschikt de Caliber HBC433DAB-BT over een handige CD-speler, zodat je ook naar je geliefde cd's kunt luisteren. Deze veelzijdige radio is ontworpen om overal mee naartoe te nemen. Naast het gebruik van netstroom, kan hij ook functioneren op maar liefst 6 batterijen. Hierdoor kun je altijd en overal genieten van je favoriete muziek, of je nu op het strand, in het park of gewoon thuis bent. De bediening van de radio is eenvoudig en intuïtief, dankzij de handige knoppen aan de voorkant. Met de Caliber HBC433DAB-BT haal je een ware alles-in-één radio in huis, die garant staat voor urenlang luisterple.

Pluspunten
  • Met behulp van de digitale DAB+ tuner beluister je een storingsvrij radiosignaal. Je kunt draadloos muziek streamen naar de radio via bluetooth. Je kunt muziek afspelen vanaf USB-sticks en harde schijven.

Minpunten
  • Via internet luister je niet naar duizenden internationale radiozenders.

Veelgestelde vragen over de Caliber HBC433DAB-BT en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Caliber HBC433DAB-BT klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Caliber HBC433DAB-BT. Als je de Caliber HBC433DAB-BT wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Caliber HBC433DAB-BT is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.