Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Caliber HDVD001

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Caliber HDVD001. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Caliber HDVD001.

Specificaties Caliber HDVD001

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HDVD001

Omschrijving van de Caliber HDVD001

De Caliber HDVD001 is een veelzijdige dvd-speler die jouw kijkervaring naar een hoger niveau tilt. Naast het afspelen van dvd's, kun je ook genieten van je favoriete cd's, JPEG- en mp3-bestanden. Dit alles is mogelijk dankzij de handige USB-ingang in de dvd-speler. Met de Caliber HDVD001 ben je verzekerd van een ultieme geluidservaring, aangezien het apparaat is uitgerust met een ingebouwde Dolby Digital Decoder. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een meeslepend surroundgeluid dat de hele ruimte vult, waardoor je je echt in de film waant. De compacte vormgeving van de Caliber HDVD001 maakt het mogelijk om de dvd-speler overal mee naartoe te nemen. Of je nu naar vrienden, familie of een gezellige filmavond gaat, met deze draagbare dvd-speler ben je altijd verzekerd van een avond vol nostalgie en entertainment. Laat je meevoeren in de wereld van je favoriete films en geniet van de ultieme kijkervaring met de Caliber HDVD001.

Pluspunten
  • Je speelt ook cd's, JPEG- en mp3-bestanden af. De Caliber HDVD001 speelt geluid van hoge kwaliteit af dankzij de ingebouwde Dolby Digital Decoder. Dankzij het compacte formaat kun je de dvd-speler overal mee naartoe nemen.

Minpunten
  • Deze dvd-speler wordt geleverd zonder HDMI-kabel.

Veelgestelde vragen over de Caliber HDVD001 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Caliber HDVD001 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Caliber HDVD001. Als je de Caliber HDVD001 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Caliber HDVD001 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.