Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Caliber HPA502BTL

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Caliber HPA502BTL. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Caliber HPA502BTL.

Specificaties Caliber HPA502BTL

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HPA502BTL

Omschrijving van de Caliber HPA502BTL

Met de Caliber HPA502BTL ben je helemaal klaar om een feestje te bouwen. Je kunt eenvoudig je smartphone of tablet via bluetooth verbinden en je favoriete muziek afspelen. Maar dat is nog niet alles! Deze speaker heeft een oplaadbare accu die maar liefst tot 7 uur meegaat, dus je kunt zonder zorgen een feestje vieren zonder gedoe met kabels. De Caliber HPA502BTL biedt nog meer mogelijkheden voor ultiem feestplezier. Met de gitaar- en microfoonaansluiting kun je zelfs je eigen optreden geven en meezingen met je favoriete nummers. Daarnaast is deze speaker uitgerust met een ingebouwde lichtshow, waardoor je feestje nog meer sfeer krijgt. De lichten knipperen mee op de maat van de muziek, waardoor je het gevoel hebt alsof je in je eigen mini-discotheek bent. Met de Caliber HPA502BTL haal je niet zomaar een speaker in huis, maar een compleet feestpakket. Geniet van de vrijheid van draadloos muziek afspelen, geef je eigen optreden en creëer een unieke feestelijke sfeer met de ingebouwde lichtshow. Het feest kan beginnen!

Pluspunten
  • Je streamt draadloos muziek van je smartphone of tablet via bluetooth. Je kunt een microfoon en gitaar aansluiten en meezingen met je favoriete nummers. Met de ingebouwde lichtshow voeg je discolampen toe die op de maat knipperen bij de muziek.

Minpunten
  • De luidspreker heeft een batterijduur van ongeveer 5 tot 7 uur.

Veelgestelde vragen over de Caliber HPA502BTL en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Caliber HPA502BTL klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Caliber HPA502BTL. Als je de Caliber HPA502BTL wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Caliber HPA502BTL is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.