Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Caliber HPG-317R Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Caliber HPG-317R Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Caliber HPG317R-B.

Specificaties Caliber HPG-317R Zwart

Merk

Caliber

Fabrikantcode

HPG317R-B

Omschrijving van de Caliber HPG-317R Zwart

De Caliber HPG-317R Zwart is een veelzijdige radio die perfect is voor onderweg. Met zijn compacte formaat is hij gemakkelijk mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Deze radio is niet alleen voorzien van een netstroomaansluiting, maar heeft ook een batterij-ingang. Hierdoor kun je de radio gebruiken met 4 alkaline batterijen, zodat je hem ook zonder stekker kunt gebruiken. Of je nu alleen wilt genieten van je favoriete radiostation of samen met anderen, met de Caliber radio is het allemaal mogelijk. Sluit eenvoudig je koptelefoon aan op de hoofdtelefoonaansluiting en dompel jezelf onder in de muziek. Met de ondersteuning voor zowel AM als FM ontvangst kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende frequenties. Dankzij de handige draaiknop aan de voorkant kun je snel en eenvoudig switchen tussen AM en FM. Daarnaast maakt de zwarte draaiknop aan de zijkant het mogelijk om moeiteloos te wisselen tussen verschillende radiostations. Met de Caliber HPG-317R Zwart geniet je altijd van een helder en krachtig geluid, waar je ook bent. Of je nu thuis bent, in de auto zit of een dagje naar het strand gaat, deze radio is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Met zijn gebruiksvriendelijke functies en stijlvolle design is de Caliber HPG-317R Zwart een must-have voor alle muziekliefhebbers.

Pluspunten
  • De radio werkt zowel op netstroom als op batterijen, zodat je hem overal kunt gebruiken. Je sluit je oortjes of koptelefoon aan op de radio. Met de draaiknop kun je eenvoudig de radio naar de juiste frequentie draaien.

Minpunten
  • Je luistert geen digitale radio via een DAB+ signaal.

Veelgestelde vragen over de Caliber HPG-317R Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Caliber HPG-317R Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Caliber HPG-317R Zwart. Als je de Caliber HPG-317R Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Caliber HPG-317R Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.