Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Caliber RMD060DAB-BT

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Caliber RMD060DAB-BT. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Caliber 8713783707524.

Specificaties Caliber RMD060DAB-BT

Merk

Caliber

Fabrikantcode

8713783707524

Omschrijving van de Caliber RMD060DAB-BT

Ervaar een heldere en ruisvrije radiobeleving met de Caliber RMD060DAB-BT. Met deze autoradio geniet je van de voordelen van DAB+ technologie, waarbij je simpelweg de bijgeleverde antenne op je autoruit plaatst en voor DAB+ kiest op de radio. Het digitale signaal zorgt ervoor dat je een breed scala aan zenders ontvangt zonder ruis. Maar dat is nog niet alles! Met de mogelijkheid om draadloos je smartphone of tablet via Bluetooth te verbinden, kun je ook genieten van je eigen muziekcollectie. Daarnaast biedt de rca-aansluiting ook de mogelijkheid om een versterker aan te sluiten, waardoor je het geluid in je auto een extra boost kunt geven. Met de Caliber RMD060DAB-BT ben je niet beperkt tot traditionele FM-radiozenders, maar kun je profiteren van de vele voordelen van digitale radio. Geniet van een helder geluid en een breder scala aan zenders zonder dat vervelende geruis. Met de meegeleverde DAB+ antenne is het installatieproces eenvoudig en kost het je geen moeite om van de verbeterde radiokwaliteit te profiteren. Daarnaast kun je via Bluetooth moeiteloos je smartphone of tablet koppelen, waardoor je je favoriete muziek altijd bij de hand hebt. En als je het geluid in je auto naar een hoger niveau wilt tillen, kun je eenvoudig een versterker aansluiten via de rca-aansluiting. Met de Caliber RMD060DAB-BT wordt autorijden een muzikale en ruisv.

Pluspunten
  • Met de DAB+ tuner geniet je van een ruisvrije radio kwaliteit. De autoradio streamt muziek draadloos van je smartphone of tablet via bluetooth.

Minpunten
  • Je luistert geen cd's in de auto.

Veelgestelde vragen over de Caliber RMD060DAB-BT en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Caliber RMD060DAB-BT klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Caliber RMD060DAB-BT. Als je de Caliber RMD060DAB-BT wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Caliber RMD060DAB-BT is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.