zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Caliber RMD402DAB-BT. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Caliber RMD402DAB-BT.

Specificaties Caliber RMD402DAB-BT

Merk

Caliber

Fabrikantcode

RMD402DAB-BT

Omschrijving van de Caliber RMD402DAB-BT

De Caliber RMD402DAB-BT is een innovatieve autoradio die je een ongeëvenaarde geluidservaring biedt. Dankzij de meegeleverde DAB+ antenne geniet je van ruisvrije radio van hoge kwaliteit. De geavanceerde DAB+ tuner zorgt ervoor dat het signaal digitaal wordt verzonden, waardoor alle storende ruis volledig wordt geëlimineerd. Hierdoor beleef je jouw favoriete radiostations alsof je er zelf bij bent. Deze autoradio biedt ook de mogelijkheid om draadloos je smartphone te verbinden via bluetooth. Dit geeft je de vrijheid om je eigen afspeellijsten te streamen en te genieten van je favoriete muziek tijdens het rijden. Daarnaast is de Caliber RMD402DAB-BT voorzien van een handige aansluiting voor een achteruitrijcamera. Hierdoor heb je altijd een duidelijk zicht op wat er achter je gebeurt tijdens het inparkeren, waardoor je extra veiligheid en gemak ervaart. Met deze veelzijdige autoradio geniet je niet alleen van uitstekende geluidskwaliteit, maar ook van handige functies die het autorijden nog plezieriger maken.

Pluspunten
  • Met de DAB+ tuner geniet je van een radiokwaliteit zonder ruis. Stream muziek draadloos vanaf je smartphone of tablet via bluetooth. De autoradio is voorzien van een aansluiting voor een achteruitrijcamera.

Minpunten
  • Je luistert geen cd's op de autoradio.

Veelgestelde vragen over de Caliber RMD402DAB-BT en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Caliber RMD402DAB-BT klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Caliber RMD402DAB-BT. Als je de Caliber RMD402DAB-BT wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Caliber RMD402DAB-BT is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals