zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Caliber RMD803DAB-BT. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Caliber RMD803DAB-BT.

Specificaties Caliber RMD803DAB-BT

Merk

Caliber

Fabrikantcode

RMD803DAB-BT

Omschrijving van de Caliber RMD803DAB-BT

De Caliber RMD803DAB-BT is een geweldige toevoeging aan je autorit, waarmee je kunt genieten van een ruisvrije radiokwaliteit. Met de geavanceerde DAB+ tuner en de meegeleverde DAB+ antenne, kun je moeiteloos schakelen naar digitale radio. Dit betekent dat je geen last meer hebt van ruis en kunt genieten van heldere en kraakheldere geluidskwaliteit. Maar dat is niet alles! Deze autoradio biedt ook de mogelijkheid om je smartphone draadloos via bluetooth te koppelen, zodat je kunt luisteren naar je favoriete afspeellijsten. De Caliber RMD803DAB-BT gaat echter nog een stapje verder als het gaat om geluidskwaliteit. Met de twee pre-uitgangen kun je eenvoudig een versterker of subwoofer aansluiten, waardoor je een nog intensere muziekervaring kunt creëren. Of je nu houdt van diepe bas of juist van een helder geluid, met deze autoradio kun je het geluid naar jouw wensen aanpassen. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook een handige afstandsbediening meegeleverd. Hiermee kunnen mensen op de achterbank de radio bedienen, zodat iedereen kan genieten van zijn favoriete muziek, waar je ook zit in de auto. Met de Caliber RMD803DAB-BT wordt autorijden een ware belevenis. Geniet van ruisvrije radiokwaliteit, luister naar digitale radio en koppel draadloos je smartphone voor een persoonlijke muziekervaring. Met de mogelijkheid.

Pluspunten
  • Met de DAB+ tuner kun je luisteren naar een basis geluidskwaliteit. De autoradio streamt muziek draadloos van jouw smartphone of tablet via bluetooth. Sluit een versterker of subwoofer aan via de 2 pre uitgangen.

Minpunten
  • Je luistert geen cd's op de autoradio.

Veelgestelde vragen over de Caliber RMD803DAB-BT en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Caliber RMD803DAB-BT klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Caliber RMD803DAB-BT. Als je de Caliber RMD803DAB-BT wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Caliber RMD803DAB-BT is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals