Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Caliber RMD805BT

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Caliber RMD805BT. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Caliber RMD805BT.

Specificaties Caliber RMD805BT

Merk

Caliber

Fabrikantcode

RMD805BT

Omschrijving van de Caliber RMD805BT

Haal het maximale uit jouw favoriete muziek onderweg met de Caliber RMD805BT. Deze geavanceerde 2-DIN autoradio biedt niet alleen een hoogwaardige geluidservaring, maar ook de mogelijkheid om jouw audio-installatie naar een hoger niveau te tillen. Met de 2 pre-uitgangen kan je moeiteloos een subwoofer en versterker aansluiten, waardoor je de geluidskwaliteit in jouw auto aanzienlijk verbetert. Ben je het zat om altijd maar naar de radio te luisteren en wil je liever jouw eigen afspeellijsten beluisteren? Geen probleem! Dankzij de bluetooth-functie kan je eenvoudig jouw smartphone draadloos verbinden met de autoradio en direct beginnen met het streamen van jouw favoriete nummers. Bediening is een fluitje van een cent, gewoon met jouw vingertoppen op het heldere touchscreen. En als je even uitgestrekt op de achterbank wilt genieten van jouw muziek, hoef je niet eens op te staan. Met de handige meegeleverde afstandsbediening kan je de autoradio zelfs van een afstand bedienen. Met de Caliber RMD805BT wordt elke autorit een muzikale belevenis. Of je nu wilt genieten van de radio of jouw eigen muziekcollectie, deze autoradio biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak. Ervaar de ultieme geluidservaring in jouw auto en ontdek zelf wat de Caliber RMD805BT voor jou kan betekenen.

Pluspunten
  • Sluit een extra versterker of subwoofer aan op de 2 voorversterkeruitgangen. De autoradio streamt draadloos muziek vanaf je smartphone of tablet via bluetooth. Bedien de autoradio door met je vingertoppen op het aanraakscherm te tikken.

Minpunten
  • Jij luistert niet naar ruisvrije radio via een DAB+ signaal.

Veelgestelde vragen over de Caliber RMD805BT en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Caliber RMD805BT klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Caliber RMD805BT. Als je de Caliber RMD805BT wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Caliber RMD805BT is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.