Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Cambridge Audio CXA61

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Cambridge Audio CXA61. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Cambridge Audio C11125.

Specificaties Cambridge Audio CXA61

Merk

Cambridge Audio

Fabrikantcode

C11125

Omschrijving van de Cambridge Audio CXA61

De Cambridge Audio CXA61 is een buitengewone versterker die ervoor zorgt dat je muziek klinkt zoals de artiest het bedoeld heeft. Met een vermogen van 60 watt per kanaal levert deze versterker een gedetailleerd en krachtig geluid dat je in het hart van de muziek brengt. Of je nu luistert naar een cd-speler via de Toslink of coaxiale ingang, de geavanceerde digitaal-analoog converter zorgt voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit die je keer op keer zal verbazen. Wat deze versterker echt bijzonder maakt, is de ingebouwde bluetooth-functionaliteit. Hiermee kun je draadloos muziek streamen vanaf je smartphone of tablet naar de versterker. En dankzij het aptX-profiel hoef je je geen zorgen te maken over kwaliteitsverlies. De verbinding blijft kristalhelder en geniet je van een ongeëvenaarde geluidservaring. Met zijn strakke en moderne design past de CXA61 perfect in elke interieurstijl. Het is niet alleen een versterker, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je woonkamer. Dompel jezelf onder in de wereld van de muziek met de Cambridge Audio CXA61 en geniet van een geluidservaring zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • De hoogwaardige DAC zorgt ervoor dat er geen kwaliteit verloren gaat wanneer je een afspeelapparaat aansluit via de Toslink- of coaxiale ingang. Dankzij de ingebouwde bluetooth maak je draadloos verbinding tussen je smartphone of tablet en je versterker. Met behulp van usb fungeert de versterker als een kwalitatieve audio-interface voor je computer.

Minpunten
  • De versterker mist een phono-ingang om een platenspeler op aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Cambridge Audio CXA61 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Cambridge Audio CXA61 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Cambridge Audio CXA61. Als je de Cambridge Audio CXA61 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Cambridge Audio CXA61 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.