zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Cambridge Audio Minx X301 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Cambridge Audio MinxX301B.

Specificaties Cambridge Audio Minx X301 Zwart

Merk

Cambridge Audio

Fabrikantcode

MinxX301B

Omschrijving van de Cambridge Audio Minx X301 Zwart

De Cambridge Audio Minx X301 in het zwart is een krachtige en compacte actieve subwoofer die je films en muziek tot leven brengt. Met zijn formaat van slechts 30 vierkante centimeter kan deze subwoofer discreet worden weggewerkt in elke kamer, zonder daarbij afbreuk te doen aan zijn indrukwekkende prestaties. Het neutrale design zorgt ervoor dat de Minx X301 naadloos opgaat in elk interieur. Wat de aandacht trekt zijn de fenomenale basprestaties van de 200 mm driver en de passieve radiator. Deze zorgen voor een diepe, rijke en nauwkeurige basweergave die je keer op keer zal verbazen. Wil je de bas nog beter horen? Geen probleem! Met de handige knoppen aan de achterkant van de subwoofer kun je het volume en de frequentie-instellingen naar wens aanpassen. Zo kun je de bas helemaal afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur en de perfecte geluidsbeleving creëren. Met de Cambridge Audio Minx X301 haal je een subwoofer in huis die niet alleen geweldig klinkt, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan je interieur. Geniet van een meeslepende filmervaring of een intensieve luistersessie met deze compacte krachtpatser. Laat je verrassen door de diepe, indrukwekkende bas en ervaar je favoriete films en muziek zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • Het kleine formaat maakt de subwoofer perfect voor kleine ruimtes. De digitale signaalprocessor voorkomt dat de driver overbelast raakt bij een hoog volume. Je kunt de instellingen van je subwoofer aanpassen met behulp van de knoppen aan de achterzijde.

Minpunten
  • De subwooferkabel is niet inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Cambridge Audio Minx X301 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Cambridge Audio Minx X301 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Cambridge Audio Minx X301 Zwart. Als je de Cambridge Audio Minx X301 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Cambridge Audio Minx X301 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals