Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS 5D Mark IV Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS 5D Mark IV Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 1483C025AA.

Specificaties Canon EOS 5D Mark IV Body

Merk

Canon

Fabrikantcode

1483C025AA

Omschrijving van de Canon EOS 5D Mark IV Body

De Canon EOS 5D Mark IV is een fantastische camera voor professionele fotografen. Met zijn full frame CMOS sensor van 30,4 megapixels maakt deze camera gedetailleerde en levendige foto's met een breed beeldbereik en veel kleurcontrast. Maar dat is nog niet alles! Met de mogelijkheid om te filmen in 4K resolutie, kunt u professionele filmbeelden vastleggen met 24 frames per seconde. En als u een hogere frame rate wilt, kunt u films maken met 60 fps in full hd. Deze indrukwekkende filmresoluties en frame rates geven u veel vrijheid bij het bewerken van uw video's. Naast het filmen kunt u met de EOS 5D Mark IV ook tot 7 foto's per seconde maken. En met handige connectiviteitsfuncties zoals ingebouwde wifi en NFC, kunt u eenvoudig bestanden naar uw smartphone of computer verzenden. Bovendien legt de GPS-ontvanger de geolocaties van uw foto's of video's vast, zodat u later gemakkelijk kunt zien waar u de beelden hebt gemaakt. En u hoeft zich geen zorgen te maken over de duurzaamheid van deze camera. De behuizing is gemaakt van magnesium en is afgedicht tegen spatwater, dus u kunt de EOS 5D Mark IV zonder zorgen meenemen op uw reizen, zelfs als u zich op een boot bevindt, door een stoffig gebied loopt of in de regen reist. Met de Canon EOS 5D Mark IV Body kunt u echt professionele resultaten behalen. Of u nu foto's maakt of filmt, deze camera biedt u de mogelijkheid om uw creativiteit de vri.

Pluspunten
  • Je maakt gedetailleerde opnamen in 4K-kwaliteit. Dankzij de hoge maximale ISO-waarde kun je ook scherp fotograferen op donkere locaties. Met het hoge aantal frames per seconde leg je bewegende onderwerpen trefzeker vast.

Minpunten
  • Er is geen kantelbaar scherm aanwezig voor het fotograferen vanuit lastige hoeken. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS 5D Mark IV Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS 5D Mark IV Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS 5D Mark IV Body. Als je de Canon EOS 5D Mark IV Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS 5D Mark IV Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.