Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS 6D Mark II Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS 6D Mark II Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 1897C003.

Specificaties Canon EOS 6D Mark II Body

Merk

Canon

Fabrikantcode

1897C003

Omschrijving van de Canon EOS 6D Mark II Body

De Canon EOS 6D Mark II Body is een fantastische spiegelreflexcamera die perfect is voor zowel professionele fotografen als enthousiaste beginners. Met zijn indrukwekkende 26,2 megapixel full frame sensor en krachtige DIGIC 7 beeldprocessor, leg je met gemak de kleinste details vast. Zelfs bij weinig licht presteert deze camera uitstekend dankzij de maximale ISO waarde van 40.000. Met het geavanceerde 45 punts Dual Pixel CMOS autofocussysteem kun je snel en nauwkeurig scherpstellen op je onderwerp en deze moeiteloos volgen. Of je nu snelle actiemomenten wilt vastleggen of prachtige portretten wilt maken, met de Canon EOS 6D Mark II Body ben je verzekerd van scherpe en heldere beelden. Bovendien kun je dankzij de continue opnamemodus met 6,5 frames per seconde elk moment trefzeker vastleggen. Deze camera is niet alleen indrukwekkend in zijn fotografische mogelijkheden, maar biedt ook handige functies zoals wifi, NFC en ingebouwde GPS. Hiermee kun je eenvoudig de locatie van je foto's achterhalen, wat de Canon EOS 6D Mark II Body perfect maakt voor reisfotografie. Daarnaast heeft deze camera een geweldige videomodus, waarin je kunt filmen in 60p full HD. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze camera ook uitgerust met een 5-assige beeldstabilisatie, waardoor je altijd verzekerd bent van scherpe en stabiele beelden, zelfs bij beweging. K.

Pluspunten
  • Dankzij de hoge maximale ISO-waarde kun je ook in donkere situaties fotograferen. De camera heeft een groot aantal scherpstelpunten. Met het hoge aantal frames per seconde leg je bewegende onderwerpen precisie vast.

Minpunten
  • De camera beschikt niet over een ingebouwde flitser. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS 6D Mark II Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS 6D Mark II Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS 6D Mark II Body. Als je de Canon EOS 6D Mark II Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS 6D Mark II Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.