Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS 90D Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS 90D Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 3616C003AA.

Specificaties Canon EOS 90D Body

Merk

Canon

Fabrikantcode

3616C003AA

Omschrijving van de Canon EOS 90D Body

Let op: voor een langer gebruiksgemak raden we aan om een extra accu aan te schaffen. De Canon EOS 90D is een uitstekende camera voor fotografen die zich toeleggen op het vastleggen van sportwedstrijden en wilde dieren. Dankzij de APS-C sensor vermenigvuldigt de camera de brandpuntsafstand van je lens met 1,6, waardoor je nog verder kunt inzoomen op onderwerpen en sporters en dieren nog dichterbij kunt halen. Met het iTR-autofocussysteem kun je bewegende onderwerpen volgen en vastleggen met een snelheid van 10 frames per seconde, waardoor je actiemomenten helder en scherp in beeld kunt brengen. Als je fotografeert met live view of video's opneemt, kun je gebruikmaken van de Dual Pixel autofocus met maar liefst 5.481 scherpstelpunten. Dit zorgt voor vloeiende 4K-video's en haarscherpe foto's. Je kunt een scherpstelpunt selecteren met behulp van de joystick naast het scherm of via het touchscreen, waardoor je nog meer controle hebt over je opnames. Kortom, de Canon EOS 90D Body is de perfecte metgezel voor avontuurlijke fotografen die streven naar professionele resultaten en geen enkel detail willen missen tijdens het vastleggen van hun memorabele momenten.

Pluspunten
  • Vanwege de cropfactor van 1,6 is de camera geschikt om sporters en wilde dieren vast te leggen. Met het iTR-autofocussysteem volg je bewegende onderwerpen. Het live view-scherm heeft 5.481 scherpstelpunten waarmee je nauwkeurig scherpstelt.

Minpunten
  • De camera heeft geen beeldstabilisatie voor het verminderen van bewegingsonscherpte. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS 90D Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS 90D Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS 90D Body. Als je de Canon EOS 90D Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS 90D Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.