Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS 90D + EF 50mm f/1.8 STM

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS 90D + EF 50mm f/1.8 STM. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 0570C005.

Specificaties Canon EOS 90D + EF 50mm f/1.8 STM

Merk

Canon

Fabrikantcode

0570C005

Omschrijving van de Canon EOS 90D + EF 50mm f/1.8 STM

De Canon EOS 90D + 50mm f/1.8 STM is een perfecte keuze voor zowel portret- als productfotografen. Met het diafragma van f/1.8 kun je een prachtige natuurlijke achtergrondonscherpte creëren. Deze onscherpte helpt je om de aandacht volledig op je onderwerp te richten. Bovendien kun je al scherpstellen op een afstand van slechts 35 centimeter van je onderwerp, waardoor je ook de kleinste details in de natuur haarscherp kunt vastleggen. Dankzij de APS-C sensor van de 90D en de cropfactor van 1,6, wordt de brandpuntsafstand van de lens 80mm, waardoor je nog dichter bij je onderwerp kunt komen. Met de Canon EOS 90D + 50mm f/1.8 STM kun je foto's maken met een indrukwekkende snelheid van 10 frames per seconde. Dit is bijzonder handig wanneer je bewegende onderwerpen fotografeert, omdat je zo geen enkel moment hoeft te missen. Daarnaast beschikt deze camera over het iTR-autofocussysteem, waarmee je bewegende onderwerpen nauwkeurig kunt volgen en scherp kunt vastleggen. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de Dual Pixel autofocus met 5.481 scherpstelpunten een ongeëvenaarde prestatie bij het fotograferen in live view of het opnemen van video's in 4K. Met het joystick naast het scherm of het touchscreen kun je eenvoudig een scherpstelpunt selecteren en zo de perfecte compositie creëren.

Pluspunten
  • Met de grote lensopening maak je portretfoto's met een natuurlijke achtergrondvervaging. Je stelt scherp op een afstand van 35 centimeter van je onderwerp, waardoor je scherpe details in beeld brengt. De camera neemt 10 frames per seconde op.

Minpunten
  • Er is geen beeldstabilisatie aanwezig om bewegingsonscherpte te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS 90D + EF 50mm f/1.8 STM en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS 90D + EF 50mm f/1.8 STM klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS 90D + EF 50mm f/1.8 STM. Als je de Canon EOS 90D + EF 50mm f/1.8 STM wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS 90D + EF 50mm f/1.8 STM is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.