Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Jupio CCA0026.

Specificaties Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu

Merk

Jupio

Fabrikantcode

CCA0026

Omschrijving van de Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu

Ga direct aan de slag met de Canon EOS M50 Mark II Zwart Starterskit. Deze complete kit bevat alles wat je nodig hebt om direct te kunnen fotograferen en filmen. Naast de camera en de 15-45mm lens ontvang je ook een handige schoudertas, een geheugenkaart en een extra accu. Met de extra accu hoef je je geen zorgen te maken over een lege batterij tijdens het fotograferen op locatie, bijvoorbeeld in de prachtige natuur. De 15-45mm lens is perfect om de schoonheid van de natuur vast te leggen, maar ook om je vrienden en familie te fotograferen dankzij het handige zoombereik. De Canon EOS M50 Mark II is niet alleen geschikt voor fotografie, maar ook voor het maken van online content. Met de livestream functie kun je direct jouw ervaringen delen met je volgers. Bovendien neem je vlogs en video's op in verbluffende 4K resolutie met het 180 graden kantelbare scherm. Dankzij de geavanceerde beeldstabilisatie blijven je beelden altijd scherp, zelfs tijdens het opnemen van vlogs en video's in beweging. Maar dat is nog niet alles! Bij situaties met weinig licht kun je nog steeds prachtige foto's maken zonder statief. En als beginnende foto- en videograaf kun je de diverse instellingen van de camera leren kennen met behulp van de Creative Assist functie. Kortom, de Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu is de perfecte keuze voor iedereen die direct aan de slag wil met het maken van professionele foto's en video's.

Pluspunten
  • Begin meteen met fotograferen en het opnemen van video's met de starterskit. Leg zowel je vrienden en familie als uitgestrekte landschappen vast met de 15-45mm lens. Maak gemakkelijk vlogs en selfies dankzij het 180 graden kantelbare lcd-scherm.

Minpunten
  • De camera is niet voorzien van stof- en waterdichte afdichtingen.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu. Als je de Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS M50 Mark II Starterskit + Accu is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.