Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 3075C003AA.

Specificaties Canon EOS R Body

Merk

Canon

Fabrikantcode

3075C003AA

Omschrijving van de Canon EOS R Body

De Canon EOS R Body is een fantastische systeemcamera speciaal ontworpen voor de veeleisende gevorderde en professionele fotografen. Met een indrukwekkende 30,3 megapixel full frame sensor leg je elk detail moeiteloos vast. Bovendien zorgt de lichtgevoelige sensor ervoor dat je zelfs op donkere locaties prachtige foto's en video's kunt maken. Met het snelle en nauwkeurige Dual Pixel autofocussysteem stel je in een oogwenk scherp op je onderwerp, zelfs als het zich beweegt. Je zult versteld staan van de precisie waarmee deze camera bewegende onderwerpen vastlegt, met maar liefst 8 frames per seconde. En het beste van alles is dat de scherpstelling geruisloos verloopt, waardoor je geen storende geluiden in je video's hoort. De Canon EOS R Body biedt ook de mogelijkheid om adembenemende 4K-video's op te nemen met een vloeiende framerate van 30fps. Hierdoor geniet je van gedetailleerde en meeslepende beelden die je keer op keer zullen verbazen. Daarnaast is deze camera ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen, dankzij het stof- en spatwaterdichte ontwerp. Hierdoor kun je de camera zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden gebruiken zonder je zorgen te maken over mogelijke schade. Bovendien is de Canon EOS R Body uitgerust met het geavanceerde EOS R-systeem, waardoor je kunt profiteren van de beste beeldkwaliteit in combinatie met de nieuwste.

Pluspunten
  • Dankzij de 30,3 megapixel full frame sensor kun je heldere foto's en video's maken. De sensor heeft een goede lichtgevoeligheid, zodat je zelfs op donkere plaatsen scherpe beelden kunt vastleggen. Met de snelle Dual Pixel autofocus met 8 frames per seconde kun je bewegende onderwerpen scherp en nauwkeurig vastleggen.

Minpunten
  • Bij de EOS R wordt geen adapter geleverd om EF lenzen te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R Body. Als je de Canon EOS R Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.