zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 4515C005AA.

Specificaties Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM

Merk

Canon

Fabrikantcode

4515C005AA

Omschrijving van de Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM

De Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM is een geavanceerde systeemcamera die ideaal is voor zowel ervaren als professionele fotografen. Met de meegeleverde 50mm lens kun je prachtige portretfoto's maken met een subtiele, onscherpe achtergrond. Dit wordt mogelijk gemaakt door het grote maximale diafragma van f/1.8, waardoor het onderwerp scherp naar voren komt en de achtergrond op een esthetische manier vervaagt. Dankzij de full frame sensor biedt deze camera een uitstekende beeldkwaliteit met heldere details. De sensor is ook zeer lichtgevoelig, waardoor je zelfs in donkere omgevingen scherpe foto's en video's kunt maken. Het Dual Pixel autofocussysteem zorgt voor een snelle en nauwkeurige scherpstelling op je onderwerp, zelfs bij bewegende objecten. Met een indrukwekkende snelheid van 8 frames per seconde kun je moeiteloos snelle actiemomenten vastleggen. Naast de geweldige fotografieprestaties biedt deze camera ook uitstekende videomogelijkheden. Je kunt video's opnemen in verbluffende 4K-kwaliteit, waardoor de Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM ook zeer geschikt is voor videografen. Of je nu een professionele fotograaf bent die op zoek is naar de ultieme beeldkwaliteit of een creatieve filmmaker die prachtige video's wil maken, deze camera is de perfecte keuze.

Pluspunten
  • Met een groot maximaal diafragma van f/1.8 kun je een mooie onscherpte van de achtergrond creëren. Dankzij de lichtgevoelige sensor kun je ook in donkere omgevingen scherpe beelden maken. Met de snelle Dual Pixel autofocus met 8 frames per seconde kun je bewegende onderwerpen scherp en nauwkeurig vastleggen.

Minpunten
  • Er is geen interne flitser om je beelden in het donker te belichten.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM. Als je de Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R + RF 50mm f/1.8 STM is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals