Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 2971C005AA.

Specificaties Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter

Merk

Canon

Fabrikantcode

2971C005AA

Omschrijving van de Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter

De Canon EOS R10 + EF-EOS R Adapter is een perfecte set voor zowel beginnende als ervaren fotografen. Met de EF-EOS R-adapter kun je moeiteloos Canon EF-(S) lenzen van je spiegelreflexcamera op de systeemcamera bevestigen, zonder enig verlies van beeldkwaliteit. Dit betekent dat je je bestaande lenzen niet hoeft weg te doen en kunt kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden. Bovendien is het ontwerp van de camera compact en lichtgewicht, dankzij de relatief kleine 24,2 megapixel APS-C sensor. Dit maakt de camera uiterst geschikt voor fotografen die graag op reis gaan. De autofocus van deze camera is zeer geavanceerd en herkent moeiteloos gezichten, ogen en voertuigen. Hierdoor kun je eenvoudig bewegende objecten volgen en scherpstellen. Zodra het onderwerp in beeld komt, verschijnt er een kader om het onderwerp heen. Bovendien zorgen de autofocuspunten die het volledige beeldscherm bedekken ervoor dat je tot aan de rand scherp kunt stellen. Met deze camera kun je ook prachtige video's maken in 4K-resolutie met 60 frames per seconde. Dit resulteert in scherpe en vloeiende beelden. Het enige wat je moet weten is dat wanneer je in 4K filmt met 60 frames per seconde, de camera je beeld horizontaal bijsnijdt, waardoor het beeld iets smaller wordt. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de Canon EOS R10 + EF-EOS R Adapter en laat je creativ.

Pluspunten
  • Met de EF(S)-RF adapter kun je ook lenzen van je EF en EF-S serie op de camera bevestigen. De autofocuspunten beslaan het hele beeldscherm, waardoor je scherpstelt tot aan de randen. Het autofocussysteem herkent niet alleen personen en dieren, maar ook voertuigen.

Minpunten
  • Bij 4K met 60 fps wordt het beeld horizontaal bijgesneden door de camera, waardoor je kader smaller wordt.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter. Als je de Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R10 + EF - EOS R Adapter is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.