Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 4515C005AA.

Specificaties Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM

Merk

Canon

Fabrikantcode

4515C005AA

Omschrijving van de Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM

De Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM is een perfecte set voor professionele portretfotografen. Met de hoogwaardige 50mm lens kun je verbluffende portretfoto's maken met een prachtige achtergrondonscherpte. Dit zorgt ervoor dat het onderwerp echt naar voren komt en de achtergrond vervaagt. Dankzij het compacte en lichte ontwerp van de R10, met zijn relatief kleine APS-C sensor, kun je de camera gemakkelijk meenemen tijdens al je fotoshoots. De autofocus van de camera beslaat het volledige beeld, zodat je eenvoudig een scherpstelpunt kunt selecteren, zelfs aan de zijkanten van het scherm. Bovendien herkent de camera gezichten, ogen en zelfs voertuigen, zodat je altijd verzekerd bent van scherpe en heldere foto's. Als er bijvoorbeeld een auto in beeld komt, zal de camera automatisch scherpstellen op dit onderwerp. Met de EOS R10 kun je ook verbluffende video's maken in 4K-resolutie met 60 frames per seconde. Houd er rekening mee dat de camera het beeld horizontaal bijsnijdt en iets smaller maakt bij het opnemen in 4K. Als je in full hd filmt, kun je zelfs opnemen met 120 frames per seconde, waardoor je prachtige slow-motion video's kunt maken. De Canon RF 50mm f/1.8 STM primelens heeft een vaste brandpuntsafstand en een groot maximaal diafragma, wat resulteert in een zeer lichtsterke lens. Zelfs in donkere situ.

Pluspunten
  • Met een groot maximaal diafragma van f/1.8 kun je een mooie onscherpte in de achtergrond creëren. De autofocuspunten beslaan het gehele scherm, waardoor je tot aan de rand kunt scherpstellen. Het autofocussysteem herkent niet alleen mensen en dieren, maar ook voertuigen.

Minpunten
  • Bij 4K met 60 fps cropt de camera je beeld horizontaal, wat resulteert in een smaller kader.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM. Als je de Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.