Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R5 Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R5 Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 4147C004AA.

Specificaties Canon EOS R5 Body

Merk

Canon

Fabrikantcode

4147C004AA

Omschrijving van de Canon EOS R5 Body

De Canon EOS R5 Body is een professionele systeemcamera die speciaal is ontworpen voor serieuze foto- en videografen. Met zijn indrukwekkende 45 megapixel full frame beeldsensor maak je gedetailleerde foto's van uitstekende kwaliteit. Zelfs als je foto's bijsnijdt, blijven ze haarscherp en behouden ze alle details. Je kunt deze foto's zonder problemen op groot formaat afdrukken, omdat het grote aantal megapixels ervoor zorgt dat er weinig pixelvorming in de afbeeldingen te zien is. Bovendien vangt de grote sensor veel licht, waardoor je zelfs bij weinig licht heldere en levendige foto's kunt maken. Dit is een geweldige functie voor fotografie bij schemering of in donkere omstandigheden. Naast fotografie biedt de EOS R5 ook uitgebreide mogelijkheden voor videomakers. Je kunt prachtige video's opnemen in een verbluffende 8K-resolutie met 30 frames per seconde. Deze hoge resolutie geeft je beelden die perfect geschikt zijn voor commercieel gebruik en een professionele uitstraling hebben. Bovendien kun je filmen in 4K-resolutie met maar liefst 120 frames per seconde, waardoor je slow motion-video's kunt maken met vloeiende en indrukwekkende beeldkwaliteit. De camera oversampled de 8K-beelden naar 4K-resolutie, waardoor je video's vol zitten met details en een ongekende helderheid hebben. Een ander opvallend kenmerk van de Canon EOS R5 is de 5-assige.

Pluspunten
  • Dankzij de lichtgevoelige 45 megapixel full frame beeldsensor kun je gedetailleerde foto's maken, zelfs bij weinig licht. Je kunt haarfijne video's opnemen in 8K-resolutie met 30 frames per seconde. De 5-assige beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte tot wel 5 stops, zodat je langer zonder statief kunt fotograferen.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R5 Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R5 Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R5 Body. Als je de Canon EOS R5 Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R5 Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.