Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R5 + RF 50mm f/1.8 STM

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R5 + RF 50mm f/1.8 STM. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 4515C005AA.

Specificaties Canon EOS R5 + RF 50mm f/1.8 STM

Merk

Canon

Fabrikantcode

4515C005AA

Omschrijving van de Canon EOS R5 + RF 50mm f/1.8 STM

Met de Canon EOS R5 + RF 50mm f/1.8 STM maak je verbluffende professionele portret- en productfoto's. Dit geweldige pakket bevat een lichtsterke 50mm primelens met een maximaal diafragma van f/1.8 en 7 cirkelvormige diafragmalamellen. Hierdoor kun je een prachtige zachte achtergrondonscherpte creëren in je portretfoto's, waardoor je onderwerp echt naar voren komt en loskomt van de achtergrond. De EOS R5 is speciaal ontworpen voor professionele fotografie en beschikt over een indrukwekkende 45 megapixel full frame beeldsensor. Hiermee kun je gedetailleerde foto's maken, zelfs in omgevingen met weinig licht. Dit is vooral handig tijdens het gouden uur wanneer je de mooiste portretfoto's wilt maken. Maar dat is nog niet alles! Met de EOS R5 kun je ook video's maken in 8K resolutie met 30 frames per seconde, perfect voor commercieel gebruik. De RF 50mm f/1.8 STM lens heeft een vaste brandpuntsafstand van 50mm, waardoor hij ideaal is voor zowel portret- als productfotografie. Dankzij het grote maximale diafragma is de lens extreem lichtsterk, waardoor je zelfs in donkere situaties scherpe foto's kunt maken zonder statief. Bovendien is de lens uitgerust met een geruisloze STM scherpstelmotor, zodat je geen storende geluiden hebt tijdens het opnemen van video's. Of je nu een professionele fotogra.

Pluspunten
  • Met een groot maximaal diafragma van f/1.8 en 7 diafragmalamellen kun je een mooie onscherpe achtergrond creëren. Dankzij de lichtgevoelige 45 megapixel beeldsensor maak je gedetailleerde foto's, zelfs bij weinig licht. Je kunt scherpe video's opnemen in 8K resolutie met 30 beelden per seconde.

Minpunten
  • Er wordt geen memory card bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R5 + RF 50mm f/1.8 STM en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R5 + RF 50mm f/1.8 STM klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R5 + RF 50mm f/1.8 STM. Als je de Canon EOS R5 + RF 50mm f/1.8 STM wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R5 + RF 50mm f/1.8 STM is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.