zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R50 Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 5811C003AA.

Specificaties Canon EOS R50 Body

Merk

Canon

Fabrikantcode

5811C003AA

Omschrijving van de Canon EOS R50 Body

De Canon EOS R50 is een fantastische systeemcamera die speciaal is ontworpen voor beginnende vloggers en contentmakers. Met deze camera kun je filmen in verbluffende 4K-resolutie met een indrukwekkend aantal van 60 frames per seconde. Hierdoor worden je opnames ongelooflijk scherp en vloeiend, perfect geschikt voor platforms zoals YouTube, Instagram en TikTok. Bovendien beschikt het 180 graden kantelbare scherm over een geweldige functie, waardoor je jezelf kunt zien terwijl je aan het filmen bent. Dit stelt je in staat om het perfecte kader te bepalen en om jezelf altijd in beeld te hebben. Met een gewicht van slechts 328 gram is deze camera ook uiterst draagbaar en gemakkelijk mee te nemen. Of je nu een spannende reis maakt of gewoon onderweg bent, je kunt altijd je vlogging-camera bij je hebben. De Canon EOS R50 is uitgerust met digitale beeldstabilisatie, wat betekent dat bewegingsonscherpte tijdens het opnemen van je vlogs en video's wordt verminderd. Hierdoor kun je zelfs in situaties met weinig licht trillingsvrije beelden vastleggen, rechtstreeks uit de hand. Bovendien heeft deze camera geen opnamelimiet van 30 minuten, waardoor je ononderbroken kunt filmen, wat vooral handig is bij het opnemen van interviews. En dankzij de RF-vatting kun je je Canon RF-lenzen gebruiken op deze camera, waardoor je nog meer creatieve mogelijkheden krijgt om je content naar een hoger niveau te tillen.

Pluspunten
  • Met een resolutie van 4K en een framerate van 60 frames per seconde maak je scherpe en vloeiende video's voor sociale media. Je kunt de lichte camera van 328 gram gemakkelijk meenemen, bijvoorbeeld op reis. De camera heeft geen opnamelimiet van 30 minuten, dus je kunt een interview in één keer filmen.

Minpunten
  • Deze systeemcamera is niet voorzien van afdichtingen tegen stof en spatwater. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R50 Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R50 Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R50 Body. Als je de Canon EOS R50 Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R50 Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals