Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R50 Starterskit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R50 Starterskit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Sandisk SDSDXV2-064G-GNCIN.

Specificaties Canon EOS R50 Starterskit

Merk

Sandisk

Fabrikantcode

SDSDXV2-064G-GNCIN

Omschrijving van de Canon EOS R50 Starterskit

De Canon EOS R50 Starterskit is een complete set waarmee je direct aan de slag kunt. Deze kit bevat de Canon EOS R50 body, een veelzijdige 18-45mm zoomlens, een handige Case Logic schoudertas en een snelle SanDisk 64 GB geheugenkaart. Met deze krachtige combinatie ben je klaar om jouw creatieve reis te beginnen. De 18-45mm zoomlens is perfect voor het maken van vlogs, vooral tijdens je vakantie. Met deze lens leg je zowel jezelf als de prachtige omgeving vast. Met 4K-resolutie en 60 frames per seconde maak je scherpe en vloeiende video's. Deze beelden zien er professioneel uit en zijn geschikt voor verschillende platforms zoals Youtube, Tiktok en Instagram. Dankzij het lichte gewicht van slechts 375 gram kun je de camera gemakkelijk meenemen op al je avonturen. Zo heb je altijd de mogelijkheid om die bijzondere momenten vast te leggen, zoals een betoverende zonsondergang op het strand. Bovendien zorgt de beeldstabilisatie van de lens ervoor dat je zelfs bij weinig licht trillingvrije beelden kunt opnemen. Met de Canon EOS R50 Starterskit ben je verzekerd van kwaliteit en gebruiksgemak, zodat je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde cameratas en geheugenkaart ga je direct op weg met je camera. Met de 18-45mm zoomlens breng je zowel jezelf als de omgeving in beeld. Met deze camera maak je scherpe en vloeiende vlogs in 4K resolutie met 60 frames per seconde.

Minpunten
  • De camera is niet voorzien van afdichtingen tegen stof en spatwater.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R50 Starterskit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R50 Starterskit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R50 Starterskit. Als je de Canon EOS R50 Starterskit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R50 Starterskit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.