Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 2971C005AA.

Specificaties Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter

Merk

Canon

Fabrikantcode

2971C005AA

Omschrijving van de Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter

De Canon EOS R6 Body is een krachtige full frame systeemcamera die speciaal is ontworpen voor professionele foto- en videografen. Met zijn grote sensor en snelle DIGIC X processor ben je verzekerd van heldere en scherpe foto's van hoge kwaliteit. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de meegeleverde EF-EOS R adapter kun je ook je Canon EF-(S) lenzen van je spiegelreflexcamera probleemloos op deze camera gebruiken, zonder verlies van beeldkwaliteit. Dit biedt je eindeloze mogelijkheden en maakt de Canon EOS R6 Body een veelzijdige keuze. Wat deze camera echt onderscheidt, is de indrukwekkende 5 stops beeldstabilisatie. Hierdoor kun je zelfs in donkere locaties foto's en video's maken zonder last te hebben van bewegingsonscherpte. Of je nu foto's maakt of video's opneemt, met de Canon EOS R6 Body kun je altijd rekenen op stabiele en scherpe beelden. Bovendien biedt de camera een razendsnelle mechanische sluiter waarmee je met 12 beelden per seconde kunt fotograferen. Maar als je nog snellere actie wilt vastleggen, schakel dan over naar de elektronische sluiter en fotografeer met maar liefst 20 fps. Dit is perfect voor het vastleggen van bewegende onderwerpen, zoals sporters en wilde dieren. Om het geheel nog beter te maken, beschikt de Canon EOS R6 Body over een geavanceerd autofocussysteem dat dieren herkent en volgt. Hierdoor kun je altijd scherpe foto's maken, zelfs.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde EF(S)-RF adapter kun je ook lenzen uit je huidige EF en EF-S serie op de camera bevestigen, zonder verlies van beeldkwaliteit. Dankzij de 5-stops beeldstabilisatie kun je scherpe foto's en vloeiende videobeelden uit de hand maken. Met de elektronische sluiter kun je fotograferen met maximaal 20 frames per seconde.

Minpunten
  • There is no memory card included.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter. Als je de Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.