zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R6 Mark II + Accu. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Jupio BCA0010.

Specificaties Canon EOS R6 Mark II + Accu

Merk

Jupio

Fabrikantcode

BCA0010

Omschrijving van de Canon EOS R6 Mark II + Accu

Met de Canon EOS R6 Mark II + Accu kun je als fotograaf of videograaf moeiteloos een hele dag op pad gaan zonder je accu op te laden. Bij dit pakket ontvang je een extra Jupio ProLine LP-E6NH accu, zodat wanneer je huidige accu leeg raakt, je deze direct kunt vervangen en direct verder kunt fotograferen. De Canon EOS R6 Mark II is een veelzijdige camera die speciaal ontworpen is voor professionele fotografen. Met zijn hoge snelheid legt hij snelle acties scherp vast. Zelfs in moeilijke lichtomstandigheden kun je gedetailleerde foto's maken dankzij de 24,2 megapixel sensor en de 7 stops beeldstabilisatie. Daarnaast kun je met deze camera filmen in 4K resolutie met 60 frames per seconde. Dankzij oversampling kun je zelfs gebruik maken van 6K beelden om nog gedetailleerdere 4K opnames te maken. De EOS R6 Mark II is uitgerust met een razendsnelle elektronische sluiter waarmee je maar liefst 40 frames per seconde kunt fotograferen. Als je liever gebruik maakt van de mechanische sluiter, kun je maximaal 12 frames per seconde halen. Dit maakt het gemakkelijk om actiemomenten vast te leggen, zoals bijvoorbeeld een sportwedstrijd. Je kunt de autofocus vergrendelen op je onderwerp en snel bewegende sporters of dieren moeiteloos in beeld brengen. Daarnaast herkent de autofocus een breed scala aan onderwerpen, variërend van vliegtuigen tot paarden. Met de Canon EOS.

Pluspunten
  • Dankzij de extra meegeleverde accu kun je moeiteloos de hele dag fotograferen zonder op te laden. Met een fotografeersnelheid van 40 frames per seconde legt de camera acties snel vast. Het autofocussysteem herkent onder andere mensen, paarden, vliegtuigen en treinen.

Minpunten
  • Er wordt geen SD-kaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R6 Mark II + Accu en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R6 Mark II + Accu klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R6 Mark II + Accu. Als je de Canon EOS R6 Mark II + Accu wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R6 Mark II + Accu is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals