Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R6 Mark II

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R6 Mark II. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 5666C004AA.

Specificaties Canon EOS R6 Mark II

Merk

Canon

Fabrikantcode

5666C004AA

Omschrijving van de Canon EOS R6 Mark II

De Canon EOS R6 Mark II biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van foto- en videografie, waardoor deze camera uitermate veelzijdig is in gebruik. Met zijn hoge snelheid legt hij snelle acties haarscherp vast. Zelfs in moeilijke lichtomstandigheden produceert deze camera scherpe foto's dankzij de 24,2 megapixel sensor en de 7 stops beeldstabilisatie. Daarnaast kun je met de Canon EOS R6 Mark II filmen in 4K resolutie met 60 frames per seconde. Door het gebruik van oversampling maak je zelfs nog gedetailleerdere 4K opnames met behulp van 6K beelden. De snelheid van deze camera is indrukwekkend. Met de elektronische sluiter kun je fotograferen met maar liefst 40 frames per seconde, terwijl de mechanische sluiter maximaal 12 frames per seconde haalt. Met deze hoge framerates hoef je geen enkel actiemoment meer te missen. Bovendien kun je de autofocus vergrendelen op je onderwerp en zo snel bewegende sporters of dieren perfect in beeld brengen. Het autofocussysteem van de Canon EOS R6 Mark II is sterk verbeterd en herkent een breed scala aan onderwerpen. Of het nu gaat om vliegtuigen of paarden, deze camera houdt ze scherp in beeld. Dankzij de voorspellende bewegingsfunctie van de camera is de scherpstelling uiterst nauwkeurig. Zelfs bij het fotograferen in het donker presteert de verbeterde 24,2 megapixel sensor uit.

Pluspunten
  • De camera maakt foto's met 40 frames per seconde, waardoor je snel bewegende onderwerpen kunt vastleggen. Het verbeterde autofocussysteem herkent diverse onderwerpen, zoals paarden, vliegtuigen en treinen. Je video's hebben een scherpe uitstraling, doordat de camera 6K-opnames oversampled naar 4K-beelden.

Minpunten
  • Er is geen geheugenkaart inbegrepen.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R6 Mark II en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R6 Mark II klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R6 Mark II. Als je de Canon EOS R6 Mark II wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R6 Mark II is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.