Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R6 Mark II Starterskit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R6 Mark II Starterskit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Lexar 50486400.

Specificaties Canon EOS R6 Mark II Starterskit

Merk

Lexar

Fabrikantcode

50486400

Omschrijving van de Canon EOS R6 Mark II Starterskit

Met de Canon EOS R6 Mark II Starterskit ben je als actieve fotograaf meteen klaar om op pad te gaan. Deze kit bevat een Canon EOS R6 Mark II body, een handige Peak Design schoudertas en een snelle Lexar 64GB geheugenkaart. Hiermee kun je jouw camera veilig meenemen op avontuur en al je gemaakte foto's opslaan. De EOS R6 Mark II biedt de mogelijkheid om te fotograferen met maar liefst 40 frames per seconde, waardoor hij perfect geschikt is voor actie- en sportfotografie. Dankzij de grote 24,2 megapixel full frame beeldsensor en de indrukwekkende 7 stops beeldstabilisatie kun je ook in donkere omstandigheden haarscherpe foto's maken. Of je nu fotografeert met de elektronische sluiter voor 40 frames per seconde, of met de mechanische sluiter voor maximaal 12 frames per seconde, je zult geen enkel actiemoment missen. Bovendien zorgt de autofocus met onderwerpherkenning ervoor dat je snel bewegende onderwerpen nauwkeurig scherp in beeld kunt brengen. De camera kan onder andere vliegtuigen, ogen en dieren herkennen en voorspelt de beweging van je onderwerp, waardoor hij altijd scherpstelt op het juiste moment. Dus als je op zoek bent naar een camera die je de vrijheid en snelheid geeft om elk actiemoment vast te leggen, gecombineerd met de mogelijkheid om ook in donkere omstandigheden prachtige foto's te maken, dan is de Canon EOS R6 Mark II Starters.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde cameratas en geheugenkaart ga je direct op pad met de camera. De camera legt snel bewegende onderwerpen vast met 40 frames per seconde. Het autofocussysteem herkent verschillende onderwerpen, zoals paarden, vliegtuigen en treinen.

Minpunten
  • De camera heeft geen flitser ingebouwd om extra licht te geven in donkere omstandigheden.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R6 Mark II Starterskit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R6 Mark II Starterskit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R6 Mark II Starterskit. Als je de Canon EOS R6 Mark II Starterskit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R6 Mark II Starterskit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.