zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R6 + RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 4082C023AA.

Specificaties Canon EOS R6 + RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM

Merk

Canon

Fabrikantcode

4082C023AA

Omschrijving van de Canon EOS R6 + RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM

De Canon EOS R6 + RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM is een buitengewone full frame systeemcamera die speciaal is ontworpen voor professionele fotografen. Met de veelzijdige 24-105mm zoomlens kun je verschillende soorten fotografie verkennen, waaronder adembenemende landschappen, spannende reisavonturen, de prachtige natuur en de levendige straatbeelden. Dankzij de indrukwekkende grote sensor en de snelle DIGIC X processor kun je heldere en haarscherpe foto's maken die je keer op keer zullen verbazen. Deze camera biedt een geweldige beeldstabilisatie, waardoor donkere locaties geen enkel probleem vormen. Met maar liefst 5 stops beeldstabilisatie in de camerabody en aanvullende beeldstabilisatie in de lens, kun je zelfs bij weinig licht zonder enige vorm van bewegingsonscherpte foto's en video's uit de hand maken. De STM-technologie van de lens zorgt ervoor dat je nog vloeiendere en scherpere resultaten krijgt, waardoor je beelden tot leven komen met ongekende details. Of je nu bezig bent met het vastleggen van snelle sportmomenten of het observeren van wilde dieren in de natuur, met de Canon EOS R6 + RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM is het allemaal mogelijk. Met de mechanische sluiter kun je met een verbazingwekkende snelheid van 12 beelden per seconde fotograferen, maar met de elektronische sluiter kun je zelfs tot 20 fps gaan.

Pluspunten
  • Dankzij de 8-stops beeldstabilisatie maak je scherpe foto's en vloeiende videobeelden uit de hand. Met de elektronische sluiter kun je fotograferen met een snelheid tot wel 20 frames per seconde. Het autofocussysteem is uitgerust met gezichts-, oog- en dierenherkenning, wat zorgt voor nog nauwkeurigere scherpstelling.

Minpunten
  • Er is geen ingebouwde flitser om je foto's te verlichten in het donker. De lens heeft geen vast diafragma, wat betekent dat de lichtsterkte afneemt bij het inzoomen. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R6 + RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R6 + RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R6 + RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM. Als je de Canon EOS R6 + RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R6 + RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals