Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 4515C005AA.

Specificaties Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM

Merk

Canon

Fabrikantcode

4515C005AA

Omschrijving van de Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM

De Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM is een geavanceerde full frame systeemcamera die speciaal is ontworpen voor professionele portretfotografen. Met de inbegrepen RF 50mm lens kun je prachtige foto's maken met een zachte achtergrondonscherpte, dankzij het grote maximale diafragma van f/1.8. Hierdoor komt het onderwerp van je foto's echt naar voren en krijg je een indrukwekkend bokeh-effect. Deze camera is uitgerust met een grote sensor en een snelle DIGIC X processor, waardoor je heldere en scherpe foto's kunt maken, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden. Met de 5 stops beeldstabilisatie kun je zonder problemen foto's en video's uit de hand maken, zonder dat er bewegingsonscherpte optreedt. Dit is met name handig wanneer je op locaties bent waar het gebruik van een statief niet mogelijk is. Dankzij de snelle mechanische sluiter kun je met deze camera opnames maken met een snelheid van 12 beelden per seconde. Dit maakt het perfect voor het vastleggen van bewegende onderwerpen, zoals sporters en wilde dieren. Bovendien beschikt de camera over een geavanceerd autofocussysteem dat dieren kan herkennen en volgen, waardoor je foto's altijd scherp zijn. De gezichts- en oogherkenningstechnologie zorgt ervoor dat de camera automatisch scherpstelt op de ogen van je onderwerp, wat vooral handig is voor portret- en bruiloftsfotografen. Met de Canon EOS R6 + RF 50.

Pluspunten
  • Met een groot maximaal diafragma van f/1.8 kun je een mooie onscherpte van de achtergrond creëren. Dankzij de 5-stop beeldstabilisatie kun je scherpe foto's en vloeiende video's maken zonder het gebruik van een statief. Het autofocussysteem beschikt over gezichts-, oog- en dierenherkenning, wat zorgt voor nog meer nauwkeurige scherpstelling.

Minpunten
  • Er is geen ingebouwde flitser om je foto's te verlichten in het donker.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM. Als je de Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.