Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R6 Starterskit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R6 Starterskit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Lexar 50486400.

Specificaties Canon EOS R6 Starterskit

Merk

Lexar

Fabrikantcode

50486400

Omschrijving van de Canon EOS R6 Starterskit

De Canon EOS R6 Starterskit is een complete set waarmee je professionele foto's kunt maken. Deze kit bevat de Canon EOS R6 body, een handige Peak Design schoudertas en een snelle Lexar 64GB geheugenkaart. Met deze geheugenkaart kun je probleemloos snelle actiemomenten vastleggen dankzij de hoge schrijfsnelheid. Bovendien kun je met de 5 stops beeldstabilisatie van de camera scherpe foto's en video's maken, zelfs op donkere locaties. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld een adembenemende zonsondergang wilt fotograferen. Met de Canon EOS R6 kun je fotograferen met een mechanische sluiter met een snelheid van 12 beelden per seconde. Als je echter de elektronische sluiter inschakelt, kun je zelfs met een indrukwekkende snelheid van maximaal 20 frames per seconde fotograferen. Dit stelt je in staat om bewegende onderwerpen zoals sporters en wilde dieren nauwkeurig vast te leggen. Bovendien zorgt het snelle autofocussysteem ervoor dat je gemakkelijk scherpe foto's kunt maken. De camera kan bewegende onderwerpen herkennen en ze continu scherp in beeld houden. Met de Canon EOS R6 Starterskit ben je dus verzekerd van geweldige foto's en een moeiteloze fotografie-ervaring.

Pluspunten
  • Je krijgt een Canon EOS R6 body, inclusief een handige cameratas en geheugenkaart, zodat je klaar bent voor avontuur. Dankzij de beeldstabilisatie van 5 stops maak je scherpe foto's en vloeiende videobeelden zonder statief. Met de elektronische sluiter kun je tot wel 20 frames per seconde fotograferen.

Minpunten
  • De camera beschikt niet over een ingebouwde flitser voor extra licht in een donkere omgeving.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R6 Starterskit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R6 Starterskit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R6 Starterskit. Als je de Canon EOS R6 Starterskit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R6 Starterskit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.