zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R7 Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 5137C003AA.

Specificaties Canon EOS R7 Body

Merk

Canon

Fabrikantcode

5137C003AA

Omschrijving van de Canon EOS R7 Body

De Canon EOS R7 Body is een ideaal fototoestel voor avontuurlijke fotografen. Dankzij de compacte en lichte APS-C sensor is dit model perfect voor op reis. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over regenbuien, want de behuizing is spatwater- en stofbestendig. Met de cropfactor van de APS-C sensor vermenigvuldig je de brandpuntsafstand van je lens met 1,6. Hierdoor kun je verder inzoomen dan met een full frame sensor. Dit is vooral handig bij sportfotografie of wanneer je wilde dieren op grote afstand wilt vastleggen. Met de elektronische sluiter kun je fotograferen met een snelheid van maar liefst 30 fps, zodat je geen enkel actiemoment hoeft te missen. De autofocus van de Canon EOS R7 bedekt het volledige scherm, zelfs tot aan de rand. Dit zorgt voor een uiterst nauwkeurige scherpstelling, zelfs wanneer je een bewegend onderwerp volgt. Bovendien beschikt dit toestel over speciale autofocus programma's die mensen, dieren en zelfs voertuigen herkennen. Wanneer je bijvoorbeeld een auto in beeld neemt, verschijnt er automatisch een kader omheen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de EOS R7 ook in 4K resolutie filmen met 60 frames per seconde, zonder dat het beeld wordt bijgesneden. Wil je professionele videobeelden maken, dan kun je vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Canon.

Pluspunten
  • Met de elektronische sluiter leg je actiemomenten nauwkeurig vast met een snelheid van 30 frames per seconde. De autofocus beslaat het hele scherm, zodat je scherp kunt stellen tot aan de rand van het beeld. Je kunt filmen in 4K met een snelheid van 60 frames per seconde zonder dat de camera je beeld bijsnijdt.

Minpunten
  • There is no memory card included.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R7 Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R7 Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R7 Body. Als je de Canon EOS R7 Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R7 Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals