zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 2971C005AA.

Specificaties Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter

Merk

Canon

Fabrikantcode

2971C005AA

Omschrijving van de Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter

De Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter is een onmisbare set voor actieve fotografen. Met de snelle elektronische sluiter leg je moeiteloos alle actiemomenten vast. De EF-EOS R adapter stelt je in staat om je bestaande Canon EF-(S) lenzen van je spiegelreflexcamera op de camera te bevestigen zonder verlies van beeldkwaliteit. Dat betekent dat je niet afscheid hoeft te nemen van je geliefde lenzen. Met deze set heb je de keuze uit een breed scala aan lenzen, zodat je altijd het perfecte shot kunt maken. Dankzij de compacte en lichtgewicht behuizing van de Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter, is deze camera ideaal voor onderweg. De spatwater- en stofbestendigheid zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over een plotselinge regenbui tijdens het fotograferen. Met de APS-C beeldsensor en de cropfactor van 1.6, kun je genieten van een indrukwekkend ingezoomd beeld, perfect voor sportfotografie of het vastleggen van wilde dieren op grote afstand. Met de razendsnelle elektronische sluiter kun je tot wel 30 frames per seconde fotograferen, zodat je geen enkel actiemoment mist. De autofocus van de Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter volgt bewegende onderwerpen nauwkeurig en bedekt het hele scherm, zelfs aan de randen. Met deze camera ben je verzekerd van haarscherpe beelden en een moeiteloze focus, zodat je je volledig kunt concentreren op het creëren van de.

Pluspunten
  • Met de EF(S)-RF adapter kan je ook lenzen van je huidige EF en EF-S serie op de camera bevestigen. Met de elektronische sluiter kan je actiemomenten nauwkeurig vastleggen met 30 fps. De autofocus beslaat het gehele scherm, waardoor je tot aan de rand van het beeld scherp kunt stellen.

Minpunten
  • There is no memory card included.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter. Als je de Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R7 + EF-EOS R Adapter is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals