Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Canon EOS R7 Starterskit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R7 Starterskit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Lexar 50486400.

Specificaties Canon EOS R7 Starterskit

Merk

Lexar

Fabrikantcode

50486400

Omschrijving van de Canon EOS R7 Starterskit

De Canon EOS R7 Starterskit is de perfecte set voor avontuurlijke fotografen die graag op reis gaan. In deze kit ontvang je de Canon EOS R7 body, een handige Peak Design schoudertas en een snelle Lexar 64GB geheugenkaart. Met deze complete set ben je helemaal klaar om op ontdekkingsreis te gaan. De Canon EOS R7 is een compacte en lichtgewicht camera dankzij de kleinere APS-C sensor. Bovendien is de camera voorzien van een spatwater- en stofbestendige behuizing, waardoor je zelfs tijdens een regenbui zorgeloos kunt fotograferen. Met de APS-C sensor van de Canon EOS R7 kun je verder inzoomen dan met een full frame sensor. Dit betekent dat je de brandpuntsafstand van je lens met 1,6 vermenigvuldigt, waardoor je onderwerpen in de verte gemakkelijker dichtbij kunt halen. Of het nu gaat om het vastleggen van sporters of wilde dieren, met de Canon EOS R7 wordt het allemaal mogelijk. Bovendien kun je met de elektronische sluiter tot wel 30 fps fotograferen, zodat je geen enkel actiemoment hoeft te missen. De autofocuspunten van deze camera bedekken het gehele scherm, waardoor je overal scherp kunt stellen, zelfs tot aan de randen van je beeld. Of je nu een bewegend onderwerp volgt of mensen, dieren of voertuigen wilt fotograferen, de Canon EOS R7 zorgt ervoor dat je altijd scherpe en nauwkeurige beelden kunt vastleggen. Met deze camera breng je.

Pluspunten
  • Je kunt deze volledige starterskit met cameratas en geheugenkaart gemakkelijk meenemen op reis. Met de elektronische sluiter van de EOS R7 leg je actiemomenten precies vast met 30 fps. De autofocuspunten bedekken het volledige scherm, zodat je tot aan de randen van het beeld kunt scherpstellen.

Minpunten
  • De camera bevat geen ingebouwde flitser voor extra verlichting in een donkere omgeving.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R7 Starterskit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R7 Starterskit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R7 Starterskit. Als je de Canon EOS R7 Starterskit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R7 Starterskit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.