zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Canon EOS R8 + EF-EOS R Adapter. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Canon 2971C005AA.

Specificaties Canon EOS R8 + EF-EOS R Adapter

Merk

Canon

Fabrikantcode

2971C005AA

Omschrijving van de Canon EOS R8 + EF-EOS R Adapter

Met de Canon EOS R8 + EF-EOS R Adapter kun je al je Canon EF-(S) lenzen van je spiegelreflexcamera gebruiken op de Canon EOS R8 systeemcamera zonder verlies van beeldkwaliteit. Je hoeft dus geen afscheid te nemen van je bestaande EF(-S) lenzen. Dit maakt de EOS R8 extreem veelzijdig in gebruik. Deze camera is uitgerust met een grote 24,2 megapixel full frame beeldsensor, waardoor je heldere en scherpe beelden kunt maken, zelfs bij weinig licht. Met een indrukwekkende snelheid van maximaal 40 foto's per seconde leg je elke beweging moeiteloos vast. Dit is ideaal voor het vastleggen van snelle acties, zoals bij sportfotografie. De snelle autofocus herkent objecten en volgt ze nauwkeurig, waardoor je gemakkelijk scherpe foto's kunt maken. De scherpstelpunten van deze camera beslaan bijna het volledige beeld, waardoor je naadloos kunt scherpstellen tot aan de randen van het frame. De razendsnelle autofocus volgt bewegende onderwerpen en houdt ze scherp in beeld. Hij herkent mensen, ogen, dieren en voertuigen. In de RAW burst-modus maakt de camera een pre-opname van een halve seconde, waardoor hij al begint met fotograferen voordat je de ontspanknop indrukt. Hierdoor leg je nog sneller een uniek moment vast. De Canon EOS R8 + EF-EOS R Adapter biedt je de mogelijkheid om al je favoriete lenzen te blijven gebruiken.

Pluspunten
  • Met de EF(S)-RF adapter kun je ook lenzen van je huidige EF en EF-S serie op de camera bevestigen. Je maakt foto's met een snelheid van 40 frames per seconde en mist geen enkel actiemoment. De camera heeft een groot aantal scherpstelpunten en de autofocus herkent mensen, ogen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • De camera beschikt niet over een ingebouwde flitser voor extra licht in een donkere omgeving. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Canon EOS R8 + EF-EOS R Adapter en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Canon EOS R8 + EF-EOS R Adapter klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Canon EOS R8 + EF-EOS R Adapter. Als je de Canon EOS R8 + EF-EOS R Adapter wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Canon EOS R8 + EF-EOS R Adapter is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals